PERMANENTE MAKE-UP

 

Vanaf 2017 mag ik mezelf PMU-specialist noemen. Permanente make-up is voor iedereen die elk moment van de dag er verzorgd uit wil zien. Of voor iedereen die weinig tijd/ moeite heeft om zich elke dag op te maken. Wanneer u allergisch bent voor make-up, is permanente make-up ook vaak de oplossing. Permanente make-up loopt niet meer uit als u gaat zwemmen, sauna en/of sporten. Dus perfect voor alle omstandigheden.

Permanente make-up is geschikt voor wenkbrauwen, oogleden en lippen. Permanente make-up wordt vaak geassocieerd met tatoeëren. Maar wat is dan het verschil? Een tatoeage wordt in de onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is écht permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is dus semi-permanent. Door o.a. vernieuwen van de huid, schuren en wrijving zal deze pigmentatie vervagen. Er wordt aangeraden om jaarlijks een Touch-Up behandeling te doen om de kleur weer op te frissen.

Van te voren gaan we natuurlijk eerst kijken wat de persoonlijke wensen zijn, de vorm en de kleur van het pigment. Na de behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst, binnen 1 week zal deze lichter worden. De behandeling omvat 2 behandelingen. 6 weken na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog eventuele correcties worden aangebracht in de vorm en kleur.

De eyeliner zal ongeveer 30% vervagen na genezing, de wenkbrauwen 50% en de lippen 70%. Hierdoor word het ook wat donkerder gezet tijdens de behandeling.

BEHANDELING VERMIJDEN BIJ:

  • Zwangerschap
  • Diabetes
  • Hemofilie
  • Hepatitis
  • AIDS
  • Huidkanker
  • Eczeem op of rond het te behandelen gebied
  • Wondjes en/of irritatie op of rond het te behandelen gebied
  • Bloedverdunners

VOOR DE BEHANDELING:

  • Geen alcohol
  • Geen pijnstillers (paracetamol mag)

 

Na de behandeling mag je 6 weken niet in de zon, sauna en zwembad dus houd hier rekening mee bij het inplannen van de afspraak.

Eyeliner

Eyeliner kan boven en onder gezet worden. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen boven of alleen onder te laten zetten. De eyeliner aan de bovenkant wordt gedaan met een fijne lijn die aan de buitenkant geleidelijk iets dikker word. Zo krijg je een natuurlijk en realistische look. De eyeliner onder word tussen de wimpers gezet, voor een subtiele blik. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren.

Eyeliner met wing

Wilt u graag een opvallendere eyeliner? Kies dan voor de eyeliner met wing. Deze valt wat meer op en je hebt nooit meer ongelijke wings.

Eyeliner met schaduw

Ook kunt u ervoor kiezen om een eyeliner te laten zetten met oogschaduw effect. Deze techniek wordt ‘smudge’ genoemd. Dit lijkt het op een subtiele ‘smokey eye’. U kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Wenkbrauwen licht inschaduwen

Geschikt voor de wat oudere dames, of dames met een wat zachter gezicht. Hierbij word de wenkbrauw helemaal dicht gepigmenteerd en blijft er uiteindelijk een mooie, volle en poederige wenkbrauw over.

Ombre wenkbrauwen

Ombre wenkbrauwen is een nieuwe trend. Hierbij word het begin en de bovenkant van de wenkbrauw wat lichter en daardoor wat luchtiger. De onderkant wordt wat donkerder. Zo krijg je een mooi en natuurlijk effect. Ook wel powderbrows genoemd.

Microblading

Met de hairstroke techniek worden hele fijne haartjes gecreëerd. De haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden, zo krijg je ook een mooi, natuurlijk effect. Het pigment wordt met een soort mesje in de huid aangebracht, ook wel microblading genoemd.

Lipliner

Deze pigmentatie maakt een lichte, subtiele contour langs de lippen. Mooi bij wat oudere dames waarbij het natuurlijk lippigment is vervaagd/verdwenen. Hierbij word rekening gehouden met eigen lipkleur en de vorm van je mond.

Full Lips

Als eerste word hierbij ook een natuurlijke lip contour gezet. Daarna word het helemaal ingekleurd in dezelfde kleur als het contour. Geeft een subtiele, natuurlijke kleur. Ideaal voor lippen met weinig kleur of graag de wens willen ze altijd ingekleurd te hebben.

Removal

Bent u niet tevreden over uw permanente make-up? Ook ben ik gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make-up zonder laser behandeling. Het verwijderen ervan met de removal is een makkelijke techniek. Hierbij word een natuurlijke vloeistof aangebracht in de bovenste huidlaag. Deze vloeistof breekt het pigment in de diepere huidlagen af. Het pigment komt via de bovenkant de huid uit. Het proces gaat tevens nog door na de behandeling. Er zal een korstje vormen op de huid die nog meer verwijderd uit de huid. Dit betekent dat er minder huidbeschadiging is, minder irritatie, snelle genezing en minder risico op littekens.

Het aantal behandelingen die er nodig zullen zijn, is lastig te voorspellen. Dit heeft te maken met hoe diep het pigment zit, hoelang het er in zit, huidtype en soort pigment. Tussen de behandelingen moet de huid 4 tot 6 weken genezen. Na de laatste behandeling kan er evt. na 8 weken genezen weer nieuwe permanente make-up geplaatst worden. U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend informatiegesprek, zodat ik u hierover kan adviseren en uw vragen kan beantwoorden.

 

TARIEVEN

Eyeliner boven of onder*: €175,-
Eyeliner boven en onder (evt. met wing)*: €295,-
Eyeliner boven met schaduw*: €195,-

Wenkbrauwen licht inschaduwen*: €295,-
Ombre wenkbrauwen*: €295,-
Microblading*: €310,-

Lipliner *: €295,-
Full Lips *: €365,-
Touch-up behandeling <12 maanden: €120,-
Touch-up behandeling <18 maanden: €150,-
Touch-up behandeling <24 maanden: €190,-
Touch-up behandeling nieuwe klanten: Vanaf €150,-

Removal per behandeling: Vanaf €50,-

*incl. 1 nabehandeling 
Evt. derde sessie vanaf €55,-

OPENINGSTIJDEN

Maandag (oneven weken):
09.00 – 21.30 u

Dinsdag:
09.00 – 17.00 u

Woensdag:
09.00 – 17.00 u

Donderdag:
09.00 – 21.30 u

Vrijdag:
09.00 – 12.00 u